Home

Over ons

Volgens het boekje is Leerdamdruk een drukkerij, in werkelijkheid is het een merk-ambassadeur. Een grafisch specialist die de uitstraling van alle klanten bewaakt en versterkt. Met sprankelend en hoogwaardig drukwerk voor elk denkbaar communicatiemiddel. Van verpakkingen en labels tot promotioneel materiaal. Het streven naar topkwaliteit vindt u terug in de indrukwekkende referentielijst, maar ook in de diverse internationale awards. Het bewijs dat kwaliteit en creativiteit lonen.

Ieder zijn vak. Een open deur, maar wel een die actueler is dan ooit in het communicatievak. Want elke discipline vraagt om specialisten die volledig wegwijs zijn in hun vakgebied. Op het gebied van online, drukwerk en marketingcommunicatie bijvoorbeeld. Drie disciplines die bij Communicatie Centraal samenkomen en een sterke eenheid vormen als u en uw opdracht daarom vragen.

Communicatie Centraal is het parapluconcept van Arxx, reclame & marketing, Clixxoo online communicatie en Leerdamdruk drukwerk & digitale productie. Drie zelfstandige partijen die onder de vlag van Communicatie Centraal hun krachten bundelen om geïntegreerde totaaloplossingen te ontwikkelen.