Home

Historie

LeerdamDruk is sinds de oprichting in 1983 uitgegroeid tot een compleet uitgeruste drukkerij die zowel lokaal, landelijk als internationaal een rol van betekenis speelt. Deze status danken we aan de continue focus op investeringen. In eigen mensen en machines, maar vooral in relaties en klanten. Dankzij hun vertrouwen kunnen we terugkijken op een gezonde historie die rijk gevuld is met schitterende projecten.

Een belangrijk jaar in de historie van Leerdamdruk is 2005. Dat jaar traden Wouter en René aan als directie. Met hun jarenlange ervaring in de grafische industrie drukten zij al snel hun stempel op Leerdamdruk. Zo zorgden zij voor nieuwe groei-impulsen met een forse uitbreiding van de drukkerij in 2007 als resultaat.

In 2011 ontvouwden Wouter en René nieuwe plannen. Zij presenteerden het merk Communicatie Centraal. Een merkenparaplu waaronder Leerdamdruk is gaan samenwerken met Clixxoo online communicatie en Arxx, reclame & marketing. Twee Leerdamse communicatiebureaus die dezelfde visie delen op het communicatie- en het grafische vak.

Leerdamdruk, Clixxoo en Arxx vormen vandaag de dag een sterke drie-eenheid die elke geïntegreerde totaaloplossing kunnen realiseren. Van strategische marketingcommunicatie tot slimme internetcommunicatie en sprankelend drukwerk. En altijd met volop aandacht voor iedere klant en een scherpe focus op hun vraagstukken. Oftewel: het speerpunt waarmee Leerdamdruk is geworden tot wat het nu is.